Sådan som samfundssituationen udspiller sig lige nu, er der rigtig mange mennesker der lider et psykisk knæk på den ene eller den anden måde. 

Specielt børn har det hårdt, da de ikke på samme måde får mulighed for at være sammen med andre jævnaldrende og kan lege, kramme og gøre alt det som børn nu en gang har brug for at gøre som et led i deres udvikling.

En hund kan hjælpe børnene godt på vej

En ting man dog har mulighed for at gøre, som kan hjælpe, er at anskaffe sig en hund. Med en hund, vil børnene stadig have mulighed for at have røre sig sammen med hunden, og de kan skabe et helt specielt bånd, som kan hjælpe børnene psykisk, i disse tider, hvor de er mere afskåret fra andre børn.

En hund der passer rigtig god til børnefamilierne, er en Fransk Mastiff, eller som den egentlig hedder, Douge de Bordeaux.

Disse hunde kendetegnes ved deres glade, livlige og loyale personlighed, der dog kan være lettere reserveret over for fremmede.

Derudover kan den franske mastiff også være beskyttende, hvilket kan give den et endnu tættere forhold til børn. Racen er også meget lydige og relativt nemme at træne, hvilket også kan være en fordel, hvis den skal omgås mindre børn.

Med en hund, vil dine børn have en ny legekammerat, som de kan bruge tid sammen med, og derigennem have en masse kontakt med et andet levende væsen.

Det er ikke helt det samme som at lege med andre jævnaldrende, men det er et rigtig godt alternativ, og kan hjælpe dine børn med at udvikle sig, både fysisk og psykisk, selvom de pt. er afskåret fra sportsaktiviteter og andre sociale situationer. 

Bedst at få dem som hvalp

For at hund og mindreårige børn får det bedst mulige bånd, er det en god ide at vælge en hvalp, da man så selv kan præge hundens opdragelse og derigennem adfærd omkring børnene.

Derudover kan det være en fordel at hunden og børnene vokser op sammen, så de til fulde kan nyde hinandens selskab på rejsen.

Så kan hunden, kliche eller ej, blive dine børns bedste ven. Der er nemlig ikke noget som at være sammen med en hund, der elsker én u konditionelt, og som altid er glad for at se en, når man kommer ind ad døren derhjemme.

Èn ting er sikkert. At tilføje en hundehvalp til familien vil være til stor glæde for alle, men specielt børnene, så den kan blive en sjov og dejlig del af deres opvækst.

Så anskaf en hundehvalp til familien, og få en masse livlige og glade stunder sammen som én stor familie. Det vil dine børn helt sikkert sætte pris på, og det vil være sundt for dem at have en legekammerat derhjemme, når nu det kan være svært for dem at få lov til at lege med andre børn.