Om os

Mit navn er, og fodbold er en del af mit DNA. Det har været en sport, som jeg har været helt fascineret af, siden jeg var en helt lille dreng.

Min intention med denne side er at sprede en masse god og pålidelig viden omkring fodbold. Jeg har en stor interesse og passion for fodbold, hvorfor jeg netop stiftede hjemmesiden her.
Jeg ved, at der er mange andre lignende og større sider, men jeg mener selv, at mine konkurrenter er lidt præget af medierne, og derfor kommer til at pynte på tingene. Det kommer du ikke til at opleve herinde, da jeg forholder mig objektivt, og blot ønsker at informere mine trofaste læsere om alt det, der sker i fodbolden, nationalt ligeså vel som internationalt.

Du behøver ikke nødvendigvis selv at spille fodbold, men det kan være, at du er fodboldentusiast, og at du har en favoritklub i Danmark eller i Spanien. Det er vigtigt, at fodbolden har en stemme, som den har herinde. Nogle medier udelukker ting, som ikke er af stor værdi for dem, og vælger derfor at spare tid på dem, mens de udvælger emner og områder, som indtjener mere.

Jeg kan stolt fortælle jer, at det ikke hænger sådan sammen herinde. I min verden, kan selv den mindste detalje, faktum eller nyhed have ligeså stor værdi som den største. Det er for mig vigtigt, at jeg kommer ind omkring det hele. Herinde kan du finde tekster om alt fra svinestreger af Real Madrids Sergio Ramos, du kan læse om statistikker, trænere, transfernyheder, klubturneringer såvel som landsholdsturneringer som EM og VM. Jeg har kreeret en masse lækkerier til dig, som elsker at gå på jagt efter mere viden om noget, som du brænder for.

Seneste nyt

Du kan læse i det seneste Champions League arkiv fra 2018/19 sæsonen, hvor vi bl.a. diskuterer Cristiano Ronaldos første CL sæson i Juventus, samt Real Madrids europæiske kollaps i en katastrofal sæson, som var præget af manglen på Cristiano Ronaldo til at score mål for kongeklubben. Gå heller ikke glip af vores arkiv om sommerens transferindkøb på tværs af Europa, hvor den helt store transfer blev Eden Hazards skifte fra Chelsea til Real Madrid, for et beløb på 750 millioner kroner.

0/50 ratings

Gå ikke glip af et beat!