Det er en stor dag, når ens hold sejrer over et andet. Og det er da altid noget, som man skal fejre. Hvis du er afsted sammen med vennerne for at se kampen live eller over tv’et, så er det dem du skal fejre med. 

Læs med her for at se hvilke måder du kan komme til at fejre sejren over det andet hold på. 

Fodbold kamp

Skal der være alkohol involveret? 

De fleste danskere kan godt lide at fejre tingene med lidt alkohol. Det sætter ligesom gang i den helt rette stemning og de fleste synes ikke, at tingene har været fejret rigtigt medmindre man lige drikker en sejrsbajer på det.

Men hvilken alkohol skal det så være, som i fejrer med. Der er trods alt mange muligheder at vælge imellem. Hvis i vælger at fejre det med gin, så skal i spørge jer selv om hvilken gin i skal købe. HVOR MEGET TONIC TIL EN FLASKE GIN? Der er mange ting at overveje og det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, da det trods alt kan have indflydelse på hele oplevelsen. 

Du kan hurtigt og nemt bestille noget alkohol hjem på nettet. Det gør det en del nemmere at forberede sig, hvis man skal samlet hjemme ved en selv og se kampen på tv sammen. På den måde skal man ikke selv afsted og have det hele slæbt hjem, før den store dag. 

Det er dog også en god ide at gøre plads til det, hvis ikke alle har lyst til en sejrsbajer. Måske skal folk køre hjem eller måske er de bare ikke glade for at drikke. 

Fællessange, dans og højt humør

Udover alkoholen kan det også være en god ide at finde nogle fællessange frem og give sig til at skråle løs på dem i flok. Det er en anden måde hvormed man kan vise sin glæde på og det kan være meget sjovt at gøre sammen med vennerne. Hvor mange gange får man måske lov til at vise sine manglende sangtalenter frem? 

En god omgang dans og højt humør generelt er også lige det der skal til. Det handler om at fejre denne sejr med maner. Og det kan man bedst gøre ved lige at svinge kroppen, skråle løs og drikke en eventuelt sejrsbajer.