Der er intet, der kan lokke en masse kunder til som en god fodboldkamp. Hertil er det vigtigt, at der er et sted, hvor folk kan mødes og hygge med noget bold, hvor du derfor kan vælge at åbne en ny sportsbar i din by. Hvis du har fundet de helt perfekte lokaler til dette formål, kan du starte et nyt eventyr, hvor du kan lokke glade fodboldfans til. Du kan fylde disse lokaler op med mange flotte cafeborde og en masse andet for at lave den helt perfekte bar. Hvis du søger noget inspiration til dette, så kan du læse mere op det her.

 

Følg konceptet

Når du har valgt, at det skal være et sted, hvor der skal kunne ses sport, bør du indrette stedet efter dette koncept. Dine cafeborde skal gerne være store, så der er plads til, at mange kan sidde sammen og have det sjovt. Noget af det vigtigste er selvfølgelig, at du anskaffer dig flere tv-skærme, hvor du kan vise fodboldkampe og andet sport. Selve indretningsstilen bør henvende sig til sportspublikummet, hvor det ofte er mænd, der er helt vilde med fodbold. Derfor kan nedtonede, neutrale farver være det helt rigtige at gå efter, hvor du også kan sørge for underholdning i halvlegen med f.eks. boksepuder og dart.

 

Hvad er nødvendigt?

Du bør overveje, om det skal være et sted, hvor der er mulighed for, at gæsterne kan sætte sig ved de forskellige cafeborde for at købe mad, eller om der kun skal serveres drikkevarer. Øl og fodbold går praktisk talt hånd i hånd, så derfor er det vigtigt, at du har helt styr på dine leveringer af våde varer. Hertil skal du have gjort plads til et industrielt køkken, hvor det kan være nødvendigt med en stor opvaskemaskine, der nemt kan vaske de mange ølglas og kander op.