Er det endelig ved at være tid? I har talt om det længe i husstanden, i vennegruppen eller på fodboldholdet. Nu er tiden endelig kommet til, at I skal flyve ned at se Danmark spille eller ned til Champions League. 

Fodboldferien er bestemt værd at kaste penge efter, bare denne ene gang. I booker en flybillet og hotel. I finder den nærmeste beværtning, hvor fansene holder til og får en øl eller to. Slagsangene bliver skrålet. Endelig er I her, på Camp Nou, Anfield, Allianz, eller hvor I nu drømmer jer hen. 

Premier League

Det danske landshold fortjener jeres støtte

EM i 2021 var speciel for af tre årsager for os danskere. 

Den første deler vi med hele verden. Turneringen blev som bekendt rykket et helt år, hvilket vil gå ned i historiebøgerne som noget helt specielt. 

Det andet er den tragedie, som ramte Eriksen. Og den tredje og allerbedste var selvfølgelig den magtpræstation, som de danske helte leverede. De kæmpede sig hele vejen til semifinalen, hvor en tvivlsom dom sendte os på hovedet hjem fra konkurrencen. 

Men landsholdets vilde spil stoppede ikke ved EM. De bliver ved med at brilliere. Skal man finde billige flybilletter til fodboldeventyret, skal det så næsten ikke være ned og se de danske drenge på udebane. Banen kan for så vidt være ligegyldig – næsten. De fortjener vores støtte efter at have givet os de fantastiske oplevelser i sommeren 2021. 

Tag en flyrejse til England og se Premier League

Det klassiske eksempel på en fodboldrejse kunne I dog også benytte. Her er det selvfølgelig en billig flybillet til England, hvor den dyreste og bedste liga spiller. 

Premier League og oprørerne, som den giver hver eneste spillerunde, er fuldstændig fortryllende. Er det de to Manchester hold, du skal se storme mod hinanden? Er det Tottenham og Arsenal? Er det City og Chelsea? Er det Liverpool mod United? Hvad skal det blive? 

Flybilletterne er billige over den lille sø til Storbritannien. Ulempen er dog, at priserne er vildt høje på stadionerne, hoteller og beværtningerne. Er pengepungen til det, skal en tur på fodboldens hjemland selvfølgelig opleves. 

Girona

Flyrejse til Paris og se Champions League

Europæisk fodbold er dog langt mere end en liga i England. Gennem de sidste 20 år har der ikke været mange britiske vindere af Champions League. I stedet har klubber som Real Madrid, Barcelona og Bayern München kunnet skovle trofæer hjem. 

En ny mulig vinder er dog Paris Saint Germain. De sidste snart 10 år har de været stærke konkurrenter til at snuppe gulvet. Men med en Messi, Neymar og Mbappe for bare at nævne nogle af klodens bedste spillere, må de regnes som absolut favoritter til at snuppe guldet i år. 

Her skal pengepungen dog også været godt fuld. Paris er en dyr by. Parc des Princes er et dyrt stadion. Og allerdyrest er Champions League på det overdådige stadion i den overdådige by. 

Når man endelig skal gøre noget så vildt som at se verdens bedste fodboldspillere, så skal man gøre det rigtigt. Det giver Paris i den grad mulighed for. Og bajerkulturen er ikke som i England, så I kan rent faktisk huske alle detaljer fra kampen – måske