I er samlet til en omgang fodbold foran skærmen alle vennerne. Men lige denne aften var det faktisk lidt af en skuffelse. Ikke fordi kampen var vildt kedelig, mere fordi aftenen bare var en smule underlig. 

Vi har alle sammen prøvet det – når en fodboldaften med vennerne fejler. Her i artiklen finder du hjælp til, hvordan man holder en fodboldaften for vennerne som nærmest ikke kan fejle. 

Fodboldfans

Fyld køleskabet med forfriskninger 

Det første step er helt åbenlyst en god ide. Selvfølgelig skal I have nogle lækre forfriskninger til kampdagen. Der skal være et propfyldt køleskab og en skabslåge eller to. 

I skal have øl, sodavand og andre lækre forfriskninger. Hvis I er mere til drikkevarer i glas, så husk en masse isterninger og forskellige sodavand mm., som skal blandes sammen. 

Dernæst skal der være masser af snack. Klassikeren er selvfølgelig de salte chips, peanuts e.l. Du kan også gøre det lidt mere spændende med snack, som lige skal varmes i ovnen. 

Lidt større snack skal der også være. Det kunne være pomfritter, kyllingevinger eller måske nogle burgere. Her kan du få 14% rabatkode til mad. Du finder med garanti noget mad, som passer til jeres fodboldkamp og til specifikt jeres vennekreds. 

En god kampdag er fuld af spænding og nydelse. Selv hvis holdet taber, skal man have det bekvemt. Det er jeres fridag eller i hvert fald fri-tidspunkt, hvor I samles og kan nyde noget lækkert mad og øl sammen. 

Hav et internt odds kørende

Nogle kampe behøver ikke mere spænding, end hvad spillerne tilbyder. Hvis der er landskamp, er der ofte rigelig med vilde følelser og spænding i luften. Men hvad så, når vi skal møde Moldova eller Færøerne? 

Det er sjældent en stor udfordring for de danske spillere. Derfor kan I jo gøre det lidt mere interessant. Lav nogle væddemål internt i vennegruppen, som I kan råbe højt over. 

Det behøver ikke være om svimlende pengebeløb, faktisk behøver det slet ikke være om penge. Det kan være små væddemål, hvor taberen skal lægge hus til næste landskamp, fest eller andet. 

I har med sikkerhed nok fantasi i vennegruppen til at komme op med nogle væddemål, der er sjove og spændende, uden at de indeholder penge.       

Spænding til kamp

Aftal på forhånd – ingen dårlige tabere

Særligt til væddemålet skal der aftales på forhånd – ingen dårlige tabere. Er der en i gruppen – hvilket der altid er – som ikke kan holde til et nederlag, skal han/hun så være med i væddemålet. I ved, hvordan det ender, hvorfor prøve. 

En fodboldaften kan virkelig spoleres ved, at den dårlige taber begynder at surmule eller direkte råbe op. I kan undgå det på forhånd, hvorfor ikke gøre det? Nyd det gode aften sammen og forklar den dårlige taber, hvorfor væddemålet bliver uden ham/hende.