At se de allerbedste spillere give den gas uge efter uge er nok den primære årsag til, at vi tænder for fjernsynet og ser fodbold gang på gang. Der er ikke noget bedre end at se de bedste fodboldspillere spille op til deres maks.

Når det kører for dem, er der absolut intet, der kan stoppe dem. Der er mange gode fodboldspillere i verden lige nu, som det er værd at holde øje med. Der er jo selvfølgelig Messi og Ronaldo, der har haft deres evige kamp om at være den bedste spiller, og vi må stadig lade det stå hen i det uvisse om, hvem der egentlig er den bedste. Det er i hvert fald en meget personlig vurdering.

Nye, unge spillere

Udover stjerner som Messi og Ronaldo, der har været i branchen i ret mange år efterhånden, så er der an lang række spillere, der er på vej op og måske bliver nogle af de allerbedste spillere om bare få år. Det er spillere som Mbappé, Haaland, De Ligt og andre unge spillere, der bare buldrer derudaf. Dem kan vi forvente at se en masse til de næste par år, og der er et utroligt stort pres på deres skuldre, for de er nærmest tvunget til at skulle leve op til de tårnhøje forventninger.

I skyggen af stjernerne

I mange har Messi og Ronaldo som sagt været de altoverskyggende spillere, når man skulle finde den bedste spillere. Der har dog været nogle rigtig dygtige spillere, der, hvis det ikke havde været for de to, havde været oppe og kæmpe med om Ballon D’or hvert eneste år. Dette er spillere som Neymar, Gareth Bale, Luis Suarez og Sergio Aguero, der er utrolig dygtige fodboldspillere, men måske blot har været uheldig at havne i Messi og Ronaldos storhedstid.

0/50 ratings