Når man står overfor at skal bygge et helt nyt hus, så er der en masse overvejelser, som man skal gøre sig inden. Der er både praktiske, æstetiske og økonomiske forhold, som alle skal tages med i beslutningerne. 

En af de mere kedelige er emnet omkring energibesparelser. Nu til dags er der stor fokus på klima, og derfor er det også nærliggende at inddrage klimavenlighed, når det kommer til opbygning af et nyt hus. 

Lavenergihus træ er måske ikke noget man normalt siger i forlængelse af hinanden, men det i virkeligheden hænger de to ting faktisk enormt godt sammen. På siden kan man se mange gode løsninger, hvor man kan få bygget et lavenergihus, som har den fine og idylliske træfacade. 

pas på klode

Spar penge nu og i fremtiden med et hus af træ 

Hvis du nu og her, hvor du skal vælge dit hus vælger en løsning, som på sigt kan spare dig penge, samt skåne miljøet, så gør du dig selv en stor tjeneste. Et lavenergihus vil muligvis være lidt dyrere at opføre, men det vil på sigt give god mening for din økonomi. 

Et lavenergihus kan med fordel beklædes med træ, og hvis dette er et ønske for dig og familien, så er denne side her perfekt. De hjælper dig med at komme i mål med et hus, som sparer markant på energien, og er beklædt med det smukkeste træ, der skaber et naturligt og idyllisk look. 

Når et hus er lavenergi menes der er at udgifterne til energi, som f.eks. varme er lave, fordi huset er bygget, isoleret og generelt formet godt. Det kan være med ekstra gode vinduer, som holder godt på varmen eller med særlig isolering. 

Kun fantasien sætter grænser for de æstetiske rammer 

Når man bygger et hus er det selvfølgelig med det praktiske formål øverst på listen. Dernæst kommer bl.a. det æstetiske, som er også en vigtig post, der skal vægtes højt. Det kan udtrykkes på husets facade, hvor man med en beklædning af træ får et særligt, naturligt og idyllisk udseende. 

Huset vil ligne lidt et svensk gårdhus, et sommerhus eller et andet mere hyggeligt hus, og hvis man holder af den stemning, så er træbeklædningen helt sikkert den vej man skal gå. 

Indenfor både farve og sort er der tonsvis af muligheder at vælge. Der er altså et udtryk for alle, og selvom det hele er træ, så kan det varieres i så høj grad, at det næsten kan passe til alle former for stile og huse.

Moderne træhus på bakke

Få hjælp til planer, bygning og den resterende proces 

For at få det bedste resultat skal du have professionel hjælp, og det kan siden hjælpe med. Her er der mulighed for hjælp til alt, hvad der har med husbyggeri af et lavenergihus i træ at gøre . 

Alt fra overvejelser i den spæde start, økonomi, udførelse til rettelse af småting på det færdige hus er der mulighed for at finde hjælp til på siden.