Lad os være ærlige. Cocker spanieler er en af ​​de bedste hunderacer derude! Og vi er ikke engang forudindtaget … ja, måske lidt. Men det betyder ikke, at Cocker spanieler ikke er gode! Uanset om du har en engelsk Cocker spaniel, en amerikansk Cocker spaniel eller en AKC Cocker spaniel, har du utvivlsomt en af ​​de mest fantastiske hunde nogensinde. Men hvis du ikke har en hund endnu og er på markedet efter en, skal en Cocker spaniel absolut være øverst på din liste. Her er hvorfor:

1. Yndig

Et blik på en amerikansk Cocker spaniel hvalp, og dit hjerte smelter garanteret. De er sådan en yndig race! Hvem ville ikke elske at vågne op til deres søde ansigter hver dag?

2. Flappende ører

En del af Cocker spaniel-charmen er deres flappende ører. Deres ører er så lange og dækket af krøllet hår, at de svinger i brisen, mens de løber.

3. Legesyge

Cocker spanieler er naturligvis meget legesyge hunde. Du behøver ikke bekymre dig om, at de keder sig – de kan lege med næsten alt.

4. Lette at træne

En stor fordel ved den amerikanske Cocker spaniel og AKC Cocker spaniel racer er deres intelligens. Cocker spanieler er notorisk kloge, hvilket gør dem ekstremt lette at træne. Du kan være sikker på, at din hvalp følger dens kommandoer, hvis den er en Cocker spaniel.

5. Social

Cocker spanieler er meget sociale hunde. De elsker at interagere med alle slags mennesker og ofte nyder den opmærksomhed, de får. Mens de måske overvældes af nye mennesker i starten, varmer de hurtigt op.

6. Aktiv

Cocker spanieler er gode hunde at få, hvis du vil have aktive hunde, men ikke er fan af store racer. Den amerikanske Cocker spaniel er for eksempel en mellemstor race, der kan konkurrere med større hunde med hensyn til atletisk evne.

7. Fantastisk med børn og katte

Hvis du vil have en hund, der kan komme sammen med hele familien, er den amerikanske Cocker spanielracen for dig. Cocker spanieler er gode til både katte og børn, så du behøver ikke bekymre dig om noget.

8. Forventet lang levetid

AKC Cocker spaniel og amerikansk Cocker spaniel har begge længere forventede levealder end mange andre racer. En Cocker spaniel kan typisk leve mellem 12 og 15 år, hvilket betyder, at de vil være i din familie i lang tid.