Måske går du med tankerne om, at du gerne vil give din hjerteklub ekstra støtte, og bliver bemærket af spillerne.

Der er måder, hvorpå at du kan vise din støtte, så spillerne mærker, du altid er der, og altid mærker dit fravær. Lad os kigge på de helt basale, der ikke kræver alverden udover engagement.

I regn og slud skal tilskueren ud

Uanset vejret skal du på stadion. Det er en regel. Om det er koldt, om vinden bider, om det stormer. Der er ikke en undskyldning, du skal afsted.

Mange tager ikke ud, så snart det begynder at dryppe en smule. Og med mulighederne, for at se de fleste kampe på TV, så er det nemt bare at blive derhjemme. Giv din klub den ekstra støtte de har behov for, og kom på stadion uanset vejret, de mærker uden tvivl fraværet fra mange, når vejret er dårligt.

I med og modvind, op og nedture

Det går ikke altid godt i fodbold. Der er op og nedture. Mange tyr til tasterne og angriber klub og spillere, så snart holdet møder noget modgang. Trænere bliver fyret, spillere bliver taget af holdkortet. Det kan næsten ikke undgås at ramme holdet mentalt, når støtterne samtidig begynder at klage.

De har kun jer. Derfor vis din støtte i medgang og i modgang. Hvis du er den tilskuer, der råber støttende ord på stadion, når tingene går godt, og når de går dårligt. Vis at du er der, skulle holdet rykke ned, eller være i fare for det.

Det er altid nemt at vise støtte, når tingene går godt. En ægte fan er der i modgangen. Husk på det. Det vil holdet i hvert fald.

Opret en blog

En sidste måde at komme ind på, er simpelthen at vise din passion for holdet via en blog.

Hvis du er heldig, er dette også en måde at komme lidt i snak med nogle af spillerne på. Måske har de lyst til at blive interviewet.

En fanblog, der støtter op om sit hold, er altid en skøn ting for din hjerteklub. WordPress er altid et nemt sted at oprette en hjemmeside, selv hvis du ikke har tekniske evner.

Hjemmesider kan dog blive hacket, så overvej en serviceaftale wordpress, så du er sikker på at ingen andres holdninger sniger sig ind.